Umieściłem już zdjęcia Bynia z 49PRW. Są w trochę innym formacie: "zdjęcia Google". W związku z tym, każdy zalogowany w Google może wpisywać do każdego zdjęcia komentarze.
Dodatkowo utworzyłem album "49PRW - przysłane", w którym każdy, zalogowany w Google, może umieszczać swoje zdjęcia. link do umieszczania zdjęć: https://goo.gl/photos/kokDfoYsUYarCFgh9. Zdjęcia trzeba najpierw umieścić na swoim koncie "Google zdjęcia", a następnie można je dodać do mojego albumu. Można także utworzyć własny album (w "Google Zdjęcia") i przesłać mi link, który umieszczę w naszej witrynie.
Zdjęcia z 49PRW
Moderator: JanKocoj
Zdjęcia z 49PRW
Witold Jureczko
Jak się pozbyć Joanny Figury?
W tym roku postanowiłem zdjęcia z 49PRW umieszczać w serwisie "Zdjęcia" Google. Nie dość, że zarówno miniaturki, jak i duże zdjęcia są wyświetlane lepiej, to jaszcze każdy może wpisywać komentarze do poszczególnych zdjęć. To ostatnie wydaje mi się bardzo fajne. Umieściłem więc 100 zdjęć dostarczonych przez Bynia w albumie "49PRW - zdjęcia Bynia". Wszystko było w porządku, do momentu, kiedy do albumu dołączyła jakaś Joanna Figura. Nie wiem nawet co to znaczy "dołączyła". Zdjęć nie mogła wprowadzać, bo to wcześniej w tym albumie zablokowałem. Do wprowadzanie zdjęć stworzyłem album "49PRW - przysłane". Po "dołączeniu" Joanny Figury na wszystkich zdjęciach w albumie pojawił się napis "Witold Jureczko", a przecież są to zdjęcia Bynia.
Jeżeli ktoś ma doświadczenie z Google, proszę o radę jak usunąć napisy ze zdjęć, lub jak usunąć Joannę Figurę z albumu.
Jeżeli ktoś ma doświadczenie z Google, proszę o radę jak usunąć napisy ze zdjęć, lub jak usunąć Joannę Figurę z albumu.
Witold Jureczko