W tej chwilo mamy 3 witryny:
1. Spotkania Waletów.
2. Forum Waletów.
3. Wspomnienia Waletów (na razie tylko szkielet).
Aż prosi się o dodanie nadstrony, z której będą linki do tych trzech witryn. Wtedy trzeba pamiętać/zapisać tylko jeden adres. Jak nazwać stronę główną i co, oprócz linków na niej umieścić?
Nie mam koncepcji na nazwę, oprócz "Witryna Waletów" lub "Witryna Autowaletów". Co proponujecie?
Jaka strona główna?
Moderator: JanKocoj
Jaka strona główna?
Witold Jureczko
Re: Jaka strona główna?
Przyszło mi do głowy motto strony głównej:
"Autowaleci wszystkich krajów łączcie się".
"Autowaleci wszystkich krajów łączcie się".
Witold Jureczko
Wituś mam propozycję - motto może być ale nazwę strony głównej -dałbym tak po prostu "WALECI"
BYNIU
A może Autowaleci? Może nazwać wszystko: Spotkania Autowaletów, Wspomnienia Autowaletów, Forum Autowaletów. Z tym, że mnie kojarzy się to waletami jeżdżącymi autami. Co o tym sądzicie?
Witold Jureczko
Strona Witek jest b.ładna. Jesteś wielki.
Udostępniłem stronę na facebook-u. Nasza przewodniczka po kościele w Orawce zwróciła uwagę, że nie ma zdjęć z Orawki. Pamiętam zdjęcia były robione, tylko pewnie nie zostały do Witka wysłane. A w ogóle to zarejestrowanych jest nas na forum tylko 12 osób. Podejmę próbę mobilizacji kolegów w sprawie zdjęć, rejestracji i pisania nowych tekstów.
Udostępniłem stronę na facebook-u. Nasza przewodniczka po kościele w Orawce zwróciła uwagę, że nie ma zdjęć z Orawki. Pamiętam zdjęcia były robione, tylko pewnie nie zostały do Witka wysłane. A w ogóle to zarejestrowanych jest nas na forum tylko 12 osób. Podejmę próbę mobilizacji kolegów w sprawie zdjęć, rejestracji i pisania nowych tekstów.
-
Jasiu!!! masz rację z lenistwem naszych Koleżanek i Kolegów. Pogoń ich. Leśne dziadki się z Nich robią.
Prowadzę delikatne rozmowy. Boję się aby jak Andrzej nie uaktywnić wirusa szalonych krów.
To pisanie to dość delikatna materia, liczę, że wraz z śniegiem więcej weny twórczej spłynie na Waletów.
Z prowadzonych rozmów i pytań o szczegóły z przed 50 lat wnioskuję, że Taras i Włodek F. piszą.
Mobilizuję też aby na pięknym forum Witka zarejestrowało się więcej osób.
To pisanie to dość delikatna materia, liczę, że wraz z śniegiem więcej weny twórczej spłynie na Waletów.
Z prowadzonych rozmów i pytań o szczegóły z przed 50 lat wnioskuję, że Taras i Włodek F. piszą.
Mobilizuję też aby na pięknym forum Witka zarejestrowało się więcej osób.
Mysle, ze ''Wielolistna Sfera Waletyki'' moze byc dobrym odzwierciedleniem poczynan Waletow i Walecic.
Dzięki Witek za Listę aktywnych Waletów(z 50RS).
Jurek Tworek obiecał zdjęcie. Przypomnę Mu się.
Jurek Tworek obiecał zdjęcie. Przypomnę Mu się.