Witam radośnie i ciepło wszystkich.
Z przemyśleń kolegów nad rozpoczętą 30 letnią emeryturą i z upływającego szybko czasu
wynikła chęć spotkania się w gronie Waletów jeszcze w tym roku.
Po skromnych konsultacjach wysyłam niniejszy sondażowy mail.
Termin spotkania: pierwsza połowa czerwca?(2 lub 3 dni, 3-5.06.2016?).
Miejsce spotkania: do ustalenia:
1. Andrzej Krowiak: “Proponuję (moja propozycja do konsultacji) Węgierską Górkę -
Dom Wczasowy "Na Bukowinie" kilometr od centrum i stacji kolejowej.
Trochę poza centrum osady, z dobrą infrastrukturą i szansą bycia tylko samymi (50 miejsc).
Szczegółowe informacje o tym domu na www.nabukowinie.pl
2. Propozycja Poldka Derdy:” Znalazłem super ośrodek na spotkanie 2017.
Ośrodek nazywa się NATANAEL miejscowość to ŁOPUSZNA k/Nowego Targu,
byłem tam na szkoleniu b.d.jedzenie-jest blisko Turbacz (ostatni rajd) i wiele innych atrakcji.
Adres www.natanael.pl “
3.Moja propozycja: ciepłe wody siarkowe Vrbov na Słowacji : http://www.termalnekupalisko.com/
Koszty: Zrobić spotkanie tanio i każdy płaci za siebie. Sponsorzy będą mile widziani.
Koszt 3 dniowego spotkania w Orawskim Dworze był 17173 zł za 48 osób(~360 zł/osobę)
Z spotkania pozostała kwota 4427 zł, którą przeznaczyliśmy na organizację 50 lecia
Pierwszego Rajdu Waletów(50PRW) i proponuję aby tak zostało.
Jeżeli minimum 30 osób wyrazi chęć spotkania się to rezerwujemy ośrodek i spotykamy się,
jeżeli chętnych będzie mniej niż 30 osób to proponuję spotkać się jako roboczy komitet
organizacyjny obchodów 50 lecia Pierwszego Rajdu Waletów(50PRW).
Uprzejmie proszę o deklarację uczestnictwa w spotkaniu do 15.02.2016 z propozycjami
miejsca i programu spotkania.
Po raz piąty proszę wszystkich aby zarejestrować się na http://witjur.o12.pl/45prw/
Jest to nasza platforma wymiany informacji a zarejestrowało się tylko 16 osób.
Wspomnienia napisało aż 5 osób(w tym Heniu Zajdel na forum) a koniec zimy blisko.
Załączam aktualną listę Waletów z prośbą o szukanie dalszych kontaktów.
Ostatnio odnalazły się trzy młodsze od nas koleżanki: numer 26, 27 i 28 na liście Pierwszego Rajdu Waletów:
26. Kostka Małgorzata(Kudla) - malgorzata_kudla@interia.eu
27. Bujakowska Majka(Jelonek) - jotmaja@wp.pl
28. Kogut Bogumiła(Kozielska) - bogumila.kozielska@wp.eu
z pozdrowieniami Jan Kocój
Spotkanie w 2016
Re: Spotkanie w 2016
Wg mnie miejsce spotkania może być dowolne, byle by się odbyło. Trochę mniej mi się podoba spotkanie za granicą, gdyż to dodatkowe kłopoty: wymiana waluty, roaming w telefonie, kłopoty z porozumiewaniem się itd. W sumie jednak też może być.
Oczywiście, zgłaszam chęć uczestniczenia.
Oczywiście, zgłaszam chęć uczestniczenia.
Witold Jureczko
Spotkanie w 2016
Lista zgłoszeń na 14.02.2016:
9.02.2016
1. 1.Jurek Hirschberg : Jasiu, nie wiem z paru (niegroźnych, w naszym wieku trzeba to wyjaśniać) względów, jak będzie wyglądał mój trzeci kwartał w tym roku. Jeżeli będę mógł, to oczywiście przyjadę niezależnie od tego, gdzie postanowisz to zrobić. Uścisk Jurek.
2. Leszek Marażewski. Witam serdecznie. Jasiu – tym razem mi przykro, bo będę niedaleko Ciebie : w sanatorium w Solcu Zdroju – do 7 czerwca.
3. Elżbieta i Rysiek Borowik Przepraszam Janie ale w tym terminie nie będziemy mogli być. Planowane 90 lat Ciotki (siostry ojca). Jeżeli coś się zmieni, odezwiemy się. Pozdrawiamy wszystkich, Elżbieta i Rysiek Borowik
4.2.Jurek Gold (Moron). Czesc Jasiu, Dobra inicjatywa, ja sie zglaszam. Zawsze przyjemnie bedzie spedzic czas w gronie przyjaciol... Pozdrawiam, Jurek Gold (Moron).
5.3.Tadeusz Michalski. Jasiu, Zgłaszam chęć uczestniczenia. Preferowane miejsce: Łopuszna. Pozdrawiam. Tadek M.
6.4.Małgosia Sobocińska: Dobry wieczór Moi Drodzy Wolę Bukowinę, ale jak mnie przegłosujecie, to się dostosuję.
Wszystkiego dobrego z okazji Nowego Mongolskiego Roku! Małgosia
7.5.Jurek Sobstel. Panie Janie, dlaczego tylko 30-letnią? Czyżbyś nam i sobie nawet tradycyjnych stu lat nie życzył? A może myślaleś o jakiejś
30-latce? Ja sie piszę w dowolne miejsce, ale najchętniej z basenem i ze SPA z ładnymi masażystkami. Patrzenie jest mniej grzeszne od dobrego jedzenia. Śiarka jakoś mi się jednak źle kojarzy. Wolałbym jeszcze poczekać. Pozdrawiam Jerzy W. Sobstel
10.02.2016
8.6.Adam Łuczyński. Witaj Janie, termin OK, Łopuszna też, chętnie przyjadę. pozdrawiam. Adam Łuczyński.
9.7.Teresa Wesołowska. Witam radośnie i ciepło mimo marnej pogody! Jestem jak najbardziej za spotkaniem w czerwcu, Łopuszna proszę bardzo,
rozliczenia “każdy płaci za siebie”. Pozdrawiam. Teresa W-T.
10.8.Lesław Socha.Cześć Jasiu! Dzięki za inicjatywę zorganizowania spotkania. Z uwagi na fakt, że większość z nas jest już na emeryturze, wydaje mi się, że przy wyborze miejsca spotkania trzeba kierować się ceną pobytu. Dlatego proponuję zrobienie małego przeglądu cen z ewentualnymi upustami właścicieli ośrodków. Kalkulację przeprowadzić tak, aby całkowity koszt takiego spotkania zamknąć np. w kwocie np. 200zł na osobę.
To jest oczywiście propozycja do dyskusji. Pozdrawiam.
11.9.Bruno Gabryś.Termin OK, Łopuszna, jak większość, a na sponsoring możecie liczyć. Trzeba tylko uzgodnić ceny. Jasiu, jesteś naszą ostoją! Pzdr, Bruno.
12.10. Andrzej Wowkostryl. Witajcie, Ja też. Pozdrawiam. Andrzej Wowkostryl.
13.11. Andrzej Krowiak. Cześć. Próbowałem podejrzeć obiekt w Łopusznej. Strona była zawirusowana. To co zobaczyłem, to, według mnie, jest za duże na nasze spotkanie. Nie będziemy mieli wyłączności - i powtórka z rozrywki. Na Bukowinie taką wyłączność możemy sobie załatwić.
Nie wiemy jakie są ceny noclegów. Sądząc po ofercie standardu domu - raczej wysokie. Ośmielam się twierdzić, że nie wszyscy mają wysokie emerytury górnicze (tak jak Poldek) i zbyt wysoka cena pokoi może być przyczyną rezygnacji niektórych ze spotkania. Mnie jest obojętne, gdzie to spotkanie się odbędzie i w jakim terminie. Akceptuję wolę większości.Proponuję, na etapie sondażu, podać ceny pokoi tu i tam (zadanie dla Poldka). Wtedy sondaż będzie bardziej wiarygodny. Pozdrawiam serdecznie. Andrzej .
14.12.Stanisław Zioło. Janie! Zgłaszam swój udział w planowanym spotkaniu. Obie propozycje krajowe (!!) są dobre – dla wytrwałych i ambitnych pewnie wyjście na Turbacz jest bardziej pociągające. Pozdrawiam Staszek Zioło.
15.13.Witold Jureczko. Z forum: Wg mnie miejsce spotkania może być dowolne, byle by się odbyło. Trochę mniej mi się podoba spotkanie za granicą, gdyż to dodatkowe kłopoty: wymiana waluty, roaming w telefonie, kłopoty z porozumiewaniem się itd. W sumie jednak też może być. Oczywiście, zgłaszam chęć uczestniczenia.Witold Jureczko.
16.14.Bogusia Kogut(Kozielska). Cześć!! Niestety żaden z telefonów, które mam nie połączył mnie z Haliną Wójcik (Raczek). Będę ją jeszcze szukać.
Chętnie wezmę udział w spotkaniu. Podobają mi się 2-ga(Łopuszna) i 3-cia(Vrbov) propozycja. Pozdrawiam.Bogusia.
17.15.Tadeusz Morawiec. Janeczku jestem za!!!!! Podpisuję się pod wyborem miejsca przez większość !!!! Serdecznie pozdrawiam!!!!! Tadeusz.
11.02.2016
18.16. Małgosia Kostka(Kudła). Witaj Jasiu, zgłaszam nieodpartą chęć uczestnictwa w spotkaniu. Preferuję Łopuszną.
Postaram się odszukać Halinkę Wójcik. Mam prośbę, jeśli komuś się uda skontaktować z Andrzejem Waldem, bardzo byłoby mi miło, a myślę,
że nie tylko mnie spotkać się z nim po latach. Pozdrawiam serdecznie. Małgosia Kudła (Kostka).
19.17.Lechociński Zbigniew. Pozdrowienia z sanatorium znad pięknego polskiego morza.Ale nie ma to jak nasze góry.Oczywiście zgłaszam acces uczestniczenia w proponowanym spotkaniu .Wydaje mi się, że Turbacz(Łopuszna) byłby dla nas dobry.Tak trzymać Jasiu.Pozdrowienia dla Wszystkich. Byniu
chętnych :17 Łopuszna: 7.0 Bukowina 2.5 Vrbov: 0.5
całkowity koszt zamknąć np. w kwocie np. 200 zł na osobę.
najchętniej z basenem i ze SPA z ładnymi masażystkami.
a na sponsoring możecie liczyć.
wszystkiego dobrego z okazji Nowego Mongolskiego Roku!
Siarka jakoś mi się jednak źle kojarzy.
Niestety żaden z telefonów, które mam nie połączył mnie z Haliną Wójcik (Raczek). Będę ją jeszcze szukać.
Mam prośbę, jeśli komuś się uda skontaktować z Andrzejem Waldem, bardzo byłoby mi miło.
9.02.2016
1. 1.Jurek Hirschberg : Jasiu, nie wiem z paru (niegroźnych, w naszym wieku trzeba to wyjaśniać) względów, jak będzie wyglądał mój trzeci kwartał w tym roku. Jeżeli będę mógł, to oczywiście przyjadę niezależnie od tego, gdzie postanowisz to zrobić. Uścisk Jurek.
2. Leszek Marażewski. Witam serdecznie. Jasiu – tym razem mi przykro, bo będę niedaleko Ciebie : w sanatorium w Solcu Zdroju – do 7 czerwca.
3. Elżbieta i Rysiek Borowik Przepraszam Janie ale w tym terminie nie będziemy mogli być. Planowane 90 lat Ciotki (siostry ojca). Jeżeli coś się zmieni, odezwiemy się. Pozdrawiamy wszystkich, Elżbieta i Rysiek Borowik
4.2.Jurek Gold (Moron). Czesc Jasiu, Dobra inicjatywa, ja sie zglaszam. Zawsze przyjemnie bedzie spedzic czas w gronie przyjaciol... Pozdrawiam, Jurek Gold (Moron).
5.3.Tadeusz Michalski. Jasiu, Zgłaszam chęć uczestniczenia. Preferowane miejsce: Łopuszna. Pozdrawiam. Tadek M.
6.4.Małgosia Sobocińska: Dobry wieczór Moi Drodzy Wolę Bukowinę, ale jak mnie przegłosujecie, to się dostosuję.
Wszystkiego dobrego z okazji Nowego Mongolskiego Roku! Małgosia
7.5.Jurek Sobstel. Panie Janie, dlaczego tylko 30-letnią? Czyżbyś nam i sobie nawet tradycyjnych stu lat nie życzył? A może myślaleś o jakiejś
30-latce? Ja sie piszę w dowolne miejsce, ale najchętniej z basenem i ze SPA z ładnymi masażystkami. Patrzenie jest mniej grzeszne od dobrego jedzenia. Śiarka jakoś mi się jednak źle kojarzy. Wolałbym jeszcze poczekać. Pozdrawiam Jerzy W. Sobstel
10.02.2016
8.6.Adam Łuczyński. Witaj Janie, termin OK, Łopuszna też, chętnie przyjadę. pozdrawiam. Adam Łuczyński.
9.7.Teresa Wesołowska. Witam radośnie i ciepło mimo marnej pogody! Jestem jak najbardziej za spotkaniem w czerwcu, Łopuszna proszę bardzo,
rozliczenia “każdy płaci za siebie”. Pozdrawiam. Teresa W-T.
10.8.Lesław Socha.Cześć Jasiu! Dzięki za inicjatywę zorganizowania spotkania. Z uwagi na fakt, że większość z nas jest już na emeryturze, wydaje mi się, że przy wyborze miejsca spotkania trzeba kierować się ceną pobytu. Dlatego proponuję zrobienie małego przeglądu cen z ewentualnymi upustami właścicieli ośrodków. Kalkulację przeprowadzić tak, aby całkowity koszt takiego spotkania zamknąć np. w kwocie np. 200zł na osobę.
To jest oczywiście propozycja do dyskusji. Pozdrawiam.
11.9.Bruno Gabryś.Termin OK, Łopuszna, jak większość, a na sponsoring możecie liczyć. Trzeba tylko uzgodnić ceny. Jasiu, jesteś naszą ostoją! Pzdr, Bruno.
12.10. Andrzej Wowkostryl. Witajcie, Ja też. Pozdrawiam. Andrzej Wowkostryl.
13.11. Andrzej Krowiak. Cześć. Próbowałem podejrzeć obiekt w Łopusznej. Strona była zawirusowana. To co zobaczyłem, to, według mnie, jest za duże na nasze spotkanie. Nie będziemy mieli wyłączności - i powtórka z rozrywki. Na Bukowinie taką wyłączność możemy sobie załatwić.
Nie wiemy jakie są ceny noclegów. Sądząc po ofercie standardu domu - raczej wysokie. Ośmielam się twierdzić, że nie wszyscy mają wysokie emerytury górnicze (tak jak Poldek) i zbyt wysoka cena pokoi może być przyczyną rezygnacji niektórych ze spotkania. Mnie jest obojętne, gdzie to spotkanie się odbędzie i w jakim terminie. Akceptuję wolę większości.Proponuję, na etapie sondażu, podać ceny pokoi tu i tam (zadanie dla Poldka). Wtedy sondaż będzie bardziej wiarygodny. Pozdrawiam serdecznie. Andrzej .
14.12.Stanisław Zioło. Janie! Zgłaszam swój udział w planowanym spotkaniu. Obie propozycje krajowe (!!) są dobre – dla wytrwałych i ambitnych pewnie wyjście na Turbacz jest bardziej pociągające. Pozdrawiam Staszek Zioło.
15.13.Witold Jureczko. Z forum: Wg mnie miejsce spotkania może być dowolne, byle by się odbyło. Trochę mniej mi się podoba spotkanie za granicą, gdyż to dodatkowe kłopoty: wymiana waluty, roaming w telefonie, kłopoty z porozumiewaniem się itd. W sumie jednak też może być. Oczywiście, zgłaszam chęć uczestniczenia.Witold Jureczko.
16.14.Bogusia Kogut(Kozielska). Cześć!! Niestety żaden z telefonów, które mam nie połączył mnie z Haliną Wójcik (Raczek). Będę ją jeszcze szukać.
Chętnie wezmę udział w spotkaniu. Podobają mi się 2-ga(Łopuszna) i 3-cia(Vrbov) propozycja. Pozdrawiam.Bogusia.
17.15.Tadeusz Morawiec. Janeczku jestem za!!!!! Podpisuję się pod wyborem miejsca przez większość !!!! Serdecznie pozdrawiam!!!!! Tadeusz.
11.02.2016
18.16. Małgosia Kostka(Kudła). Witaj Jasiu, zgłaszam nieodpartą chęć uczestnictwa w spotkaniu. Preferuję Łopuszną.
Postaram się odszukać Halinkę Wójcik. Mam prośbę, jeśli komuś się uda skontaktować z Andrzejem Waldem, bardzo byłoby mi miło, a myślę,
że nie tylko mnie spotkać się z nim po latach. Pozdrawiam serdecznie. Małgosia Kudła (Kostka).
19.17.Lechociński Zbigniew. Pozdrowienia z sanatorium znad pięknego polskiego morza.Ale nie ma to jak nasze góry.Oczywiście zgłaszam acces uczestniczenia w proponowanym spotkaniu .Wydaje mi się, że Turbacz(Łopuszna) byłby dla nas dobry.Tak trzymać Jasiu.Pozdrowienia dla Wszystkich. Byniu
chętnych :17 Łopuszna: 7.0 Bukowina 2.5 Vrbov: 0.5
całkowity koszt zamknąć np. w kwocie np. 200 zł na osobę.
najchętniej z basenem i ze SPA z ładnymi masażystkami.
a na sponsoring możecie liczyć.
wszystkiego dobrego z okazji Nowego Mongolskiego Roku!
Siarka jakoś mi się jednak źle kojarzy.
Niestety żaden z telefonów, które mam nie połączył mnie z Haliną Wójcik (Raczek). Będę ją jeszcze szukać.
Mam prośbę, jeśli komuś się uda skontaktować z Andrzejem Waldem, bardzo byłoby mi miło.
Halinka Wójcik odnalazła się (osobiście spotkał się z nią mój mąż). Przekazał jej mój list z prośbą o kontakt. Czekam na efekty.
Pozdrawiam wszystkich
Małgosia
Pozdrawiam wszystkich
Małgosia
-
Czesc witam wszystkich bardzo sie ciesze z nawiazanego kontaktu i mam nadzieje na szybkie spotkanie
pozdrawiam wszystkich
Halina Wojcik ( Raczek)
pozdrawiam wszystkich
Halina Wojcik ( Raczek)
Witamy i też sie cieszymy.
Jest informacja ze kolega Wald też bedzie.
Jest informacja ze kolega Wald też bedzie.
Na 23.02.2016 zgłosiło się 25 osób. W duchu liczę na 40 osób.
Moje zapytanie ofertowe do natanel.pl
Skuszeni Waszą dobrą kuchnią, w ślad za przeprowadzoną rozmową uprzejmie proszę o przedstawienie
konkurencyjnej oferty na zorganizowanie obsługi naszego spotkania:
Termin spotkania 3-5.06.2016.
Uczestnicy: grupa 30 - 40 osób spotykająca się w 50 rocznicę rajdów studenckich na Turbaczu.
Ramowy program spotkania:
3.06.2016- piątek przyjazd uczestników,
od 16.00 –zakwaterowanie(pokoje 2 i 1 osobowe, podwyższony standard?), – 60 zł/os nocleg ze śniadaniem?
18.00 grill, ognisko – propozycja menu i koszt ?, jakie piwo z beczki?
4.06.2016- sobota
8.00 śniadanie,
9.30-14.00 spacer w góry lub do Domu Pamięci Ks. Prof. Józefa Tischnera,
14.30 –obiad: propozycja menu?? koszt
- czas wolny
18.00 uroczysta kolacja (menu?) , koszt
na zakończenie około godziny 2.00 podać gorący barszcz czerwony?
5.06.2016 – niedziela,
8.00 - śniadanie, -
- czas wolny, udział w mszy świętej w Kościele św. Michała Archanioła w Dębnie(przewodnik po mszy?)
14.00 - obiad(menu i koszt) pożegnalny z kawą
od 17.00 pożegnania i wyjazdy.
o której godzinie trzeba będzie naprawdę oddać pokoje?
Sala na wyłączność, ekran, rzutnik, nagłośnienie.
Korzystanie z SPA, basenu, sauna, masaże:
Dodatkowe możliwe atrakcje: kapela w sobotę wieczorem, koszt:
zorganizowanie wyjazdu na Turbacz dla kilku osób:
przewodnik po okolicy?
Jak potwierdzić rezerwację?.
Z pozdrowieniami Jan Kocój tel.602478595
i odpowiedź:
Szanowny Panie. Potwierdzamy dostępność terminu 3-5.06.2016.
W załączniku przesyłam naszą pełną ofertę dla grup, która mama nadzieję pozwoli panu doprecyzować zamówienie.
Na tą chwilę możemy panu przesłać wstępną kalkulację pobytu uwzględniając nasze ceny podstawowe.
Wstępnie telefonicznie ustaliliśmy cenę noclegu ze śniadaniem na 60 zł od osoby-w przypadku pokoi 2,3 i 4 osobowych.
Pokoje jednoosobowe możemy zaoferować w cenie 80 zł.
Ceny mogą być uśrednione jak wyżej ale pod warunkiem że grupa zajmie część pokoi standardowych a część o podwyższonym standardzie.
W przypadku wynajęcia tylko pokoi o podwyższonym standardzie ceny jak w ofercie w załączniku.
Niestety konieczne będzie opuszczenie pokoi do godziny 10:00 w niedzielę.
Będziemy mogli udostępnić Państwu pomieszczenie na przechowanie bagaży do obiadu.
Jeśli interesuje Państwa nasza oferta proszę o kontakt.
Na tą chwilę konieczne będzie doprecyzowanie ilości i standardu pokoi oraz wpłacenie zadatku ok. 30% wartości zamówienia.
Menu i pozostałe szczegóły możemy ustalić bliżej pobytu
Adamska Zuzanna Recepcja OŚRODEK NATANAEL 34-432 ŁOPUSZNA k/Nowego Targu , Cyrla 62 tel. 018 265 39 32 faks: 018 265 39 55
kom. 503099988 e-mail: natanael@natanael.pl www.natanael.pl
w załączeniu:
Wstępna specyfikacja dla grupy ok. 24 osoby 03-04.06.2016
usługa data ilość cena wartość
kolacja grillowa w bacówce 03.06.16 40 40 1600,00
noclegi w pokojach 2,3 osobowych ze śniadaniem 03/04.06.16 40 60 2400,00
beczka piwa 30l 03.06.16 1 300 300,00
obiad 04.06.16 40 20 800,00
kolacja bankietowa 04.06.16 40 75 3000,00
kapela góralska 3 godziny 04.06.16 1 550 550,00
noclegi w pokojach 2,3 osobowych ze śniadaniem 04/05.06.16 40 60 2400,00
obiad 05.06.16 40 20 20,00 tak otrzymałem
wynajem Sali konferencyjnej 3-5.06.16 1 200 200,00
razem za 40 osób 11270,00
Ze względu na brak możliwości przywiezienia alkoholu we własnym zakresie przedstawiamy atrakcyjną cenowo ofertę na alkohole:
Oferta alkoholi:
WÓDKA WYBOROWA 0,5 L – 45 ZŁ
WÓDKA FINLANDIA 0,5 L – 55 ZŁ
Johnnie Walker czerwony 0,5 L – 145 zł
Johnnie Walker czarny 0,5 L – 175 zł
PIWO BECZKOWE 50 L, - tyskie – 500 zł
PIWO BECZKOWE 30 L – tyskie/kasztelan – 300 ZŁ
PIWO BUTELKOWE 0,5 l - tyskie lub inne – 5 zł
WINO BIAŁE I CZERWONE:
Carlo Rossi 0,75l – 45 zł
Coca cola,fanta,sprite 0,5l-5 zł
Coca cola,fanta,sprite 1l-7 zł
Sok owocowy 1l-10 zł
---------------------------------
Przystępuję do negocjacji.
Bardzo proszę o uwagi.
Jan Kocój
Moje zapytanie ofertowe do natanel.pl
Skuszeni Waszą dobrą kuchnią, w ślad za przeprowadzoną rozmową uprzejmie proszę o przedstawienie
konkurencyjnej oferty na zorganizowanie obsługi naszego spotkania:
Termin spotkania 3-5.06.2016.
Uczestnicy: grupa 30 - 40 osób spotykająca się w 50 rocznicę rajdów studenckich na Turbaczu.
Ramowy program spotkania:
3.06.2016- piątek przyjazd uczestników,
od 16.00 –zakwaterowanie(pokoje 2 i 1 osobowe, podwyższony standard?), – 60 zł/os nocleg ze śniadaniem?
18.00 grill, ognisko – propozycja menu i koszt ?, jakie piwo z beczki?
4.06.2016- sobota
8.00 śniadanie,
9.30-14.00 spacer w góry lub do Domu Pamięci Ks. Prof. Józefa Tischnera,
14.30 –obiad: propozycja menu?? koszt
- czas wolny
18.00 uroczysta kolacja (menu?) , koszt
na zakończenie około godziny 2.00 podać gorący barszcz czerwony?
5.06.2016 – niedziela,
8.00 - śniadanie, -
- czas wolny, udział w mszy świętej w Kościele św. Michała Archanioła w Dębnie(przewodnik po mszy?)
14.00 - obiad(menu i koszt) pożegnalny z kawą
od 17.00 pożegnania i wyjazdy.
o której godzinie trzeba będzie naprawdę oddać pokoje?
Sala na wyłączność, ekran, rzutnik, nagłośnienie.
Korzystanie z SPA, basenu, sauna, masaże:
Dodatkowe możliwe atrakcje: kapela w sobotę wieczorem, koszt:
zorganizowanie wyjazdu na Turbacz dla kilku osób:
przewodnik po okolicy?
Jak potwierdzić rezerwację?.
Z pozdrowieniami Jan Kocój tel.602478595
i odpowiedź:
Szanowny Panie. Potwierdzamy dostępność terminu 3-5.06.2016.
W załączniku przesyłam naszą pełną ofertę dla grup, która mama nadzieję pozwoli panu doprecyzować zamówienie.
Na tą chwilę możemy panu przesłać wstępną kalkulację pobytu uwzględniając nasze ceny podstawowe.
Wstępnie telefonicznie ustaliliśmy cenę noclegu ze śniadaniem na 60 zł od osoby-w przypadku pokoi 2,3 i 4 osobowych.
Pokoje jednoosobowe możemy zaoferować w cenie 80 zł.
Ceny mogą być uśrednione jak wyżej ale pod warunkiem że grupa zajmie część pokoi standardowych a część o podwyższonym standardzie.
W przypadku wynajęcia tylko pokoi o podwyższonym standardzie ceny jak w ofercie w załączniku.
Niestety konieczne będzie opuszczenie pokoi do godziny 10:00 w niedzielę.
Będziemy mogli udostępnić Państwu pomieszczenie na przechowanie bagaży do obiadu.
Jeśli interesuje Państwa nasza oferta proszę o kontakt.
Na tą chwilę konieczne będzie doprecyzowanie ilości i standardu pokoi oraz wpłacenie zadatku ok. 30% wartości zamówienia.
Menu i pozostałe szczegóły możemy ustalić bliżej pobytu
Adamska Zuzanna Recepcja OŚRODEK NATANAEL 34-432 ŁOPUSZNA k/Nowego Targu , Cyrla 62 tel. 018 265 39 32 faks: 018 265 39 55
kom. 503099988 e-mail: natanael@natanael.pl www.natanael.pl
w załączeniu:
Wstępna specyfikacja dla grupy ok. 24 osoby 03-04.06.2016
usługa data ilość cena wartość
kolacja grillowa w bacówce 03.06.16 40 40 1600,00
noclegi w pokojach 2,3 osobowych ze śniadaniem 03/04.06.16 40 60 2400,00
beczka piwa 30l 03.06.16 1 300 300,00
obiad 04.06.16 40 20 800,00
kolacja bankietowa 04.06.16 40 75 3000,00
kapela góralska 3 godziny 04.06.16 1 550 550,00
noclegi w pokojach 2,3 osobowych ze śniadaniem 04/05.06.16 40 60 2400,00
obiad 05.06.16 40 20 20,00 tak otrzymałem
wynajem Sali konferencyjnej 3-5.06.16 1 200 200,00
razem za 40 osób 11270,00
Ze względu na brak możliwości przywiezienia alkoholu we własnym zakresie przedstawiamy atrakcyjną cenowo ofertę na alkohole:
Oferta alkoholi:
WÓDKA WYBOROWA 0,5 L – 45 ZŁ
WÓDKA FINLANDIA 0,5 L – 55 ZŁ
Johnnie Walker czerwony 0,5 L – 145 zł
Johnnie Walker czarny 0,5 L – 175 zł
PIWO BECZKOWE 50 L, - tyskie – 500 zł
PIWO BECZKOWE 30 L – tyskie/kasztelan – 300 ZŁ
PIWO BUTELKOWE 0,5 l - tyskie lub inne – 5 zł
WINO BIAŁE I CZERWONE:
Carlo Rossi 0,75l – 45 zł
Coca cola,fanta,sprite 0,5l-5 zł
Coca cola,fanta,sprite 1l-7 zł